Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Gmail Κλείνει Δέκα Χρόνια Ζωής

Την 1η Απριλίου του 2004 η Google ανακοίνωσε την καινούρια της υπηρεσία Gmail. Αρχικά, οι περισσότεροι το πήραν σαν πρωταπριλιάτικο αστείο αφού τότε η Google ήταν γνωστή μόνο για την μηχανή αναζήτησης, έμελε όμως να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία.

Το Gmail άρχισε εντυπωσιακά καθώς η Google έδινε σε κάθε χρήστη ένα GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης το Gmail, ήταν το πρώτο που δεν χρειαζόταν να να φορτώσει εκ νέου ολόκληρη η ιστοσελίδα για να εμφανιστούν τα email. Για εκείνη την εποχή αυτό ήταν άκρως πρωτοποριακό και η εταιρία το κατάφερε χρησιμοποιώντας HTML με την προσθήκη κάποιων JavaScripts.

Τον πρώτο καιρό όποιος αποκτούσε λογαριασμό η Google του έδινε πέντε προσκλήσεις για να φέρει κι άλλα άτομα στην υπηρεσία. Έπειτα οι προσκλήσεις αυξήθηκαν σε 10 και μετά σε 50. Τώρα οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει λογαριασμό Gmail άμεσα και η εταιρία δίνει 15GB δωρεάν για χρήση στο Google Drive, Gmail και Google+.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: