Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Χρυσό HTC One, HTC One Max Στις 15/10 Επίσημα

Χρυσό HTC One

Δύο ανακοινώσεις έγιναν από την HTC – η εταιρία ανακοίνωσε το χρυσό HTC One που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και μια εκδήλωση, για το HTC One max.

Το χρυσό HTC One, σε αντίθεση με το iPhone 5s και το Galaxy S4 τα οποία δεν έχουν πραγματικό χρυσό επάνω τους για να είναι οικονομικά και προσβάσιμα για τον κόσμο, έχει πραγματικό χρυσό επάνω του 18 καρατίων. Από το πίσω μέρος λείπει το λογότυπο των Beats και πιο πάνω από τη συνηθισμένη του θέση υπάρχει αυτό των βραβείων MOBO, χαραγμένο με laser, για να γιορτάσουν τα 18α γενέθλια των βραβείων αυτών.

Το χρυσό HTC One θα κοστίζει £2,750 (περίπου 3269€) και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμό αριθμό. Όσοι θα το θέλατε, μπορείτε να αγοράσετε την ανεπίσημη πρόταση της Gold Genie με 24 καράτια και πολύ οικονομικότερα από αυτή της HTC, ‘μόλις’ £1,895, περίπου 2,245€.

HTC One max launch invitation Taiwan

Η δεύτερη ανακοίνωση, όπως είπαμε και στην αρχή είναι για την εκδήλωση σχετικά με το HTC One max. Η αποκάλυψη του κινητού-phablet θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου στη Κίνα και στις 18 Οκτωβρίου στη Ταϊβάν, όπου εδρεύει η εταιρία. Το κινητό στο TechCommunity.GR το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και μπορείς να διαβάσεις όλη τη κάλυψή μας εδώ.

Μόλις ανακοινωθεί θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: