Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

15 Χρόνια Google Με Νέο Αλγόριθμο Αναζήτησης Και Ενημέρωση iOS Εφαρμογής

Google Search app

Η αγαπημένη μας μηχανή αναζήτησης της Google έκλεισε σήμερα 15 χρόνια ύπαρξης και δεν μπορούσε η αμερικάνικη εταιρία να μην το γιορτάσει.

Καταρχάς ανακοίνωσε τον νέο αλγόριθμο αναζήτησης της με την ονομασία ‘Hummingbird’ αντικαταστώντας τον ‘Caffeine’ που είχαμε από το 2010. Η Google λέει ότι εδώ και ένα μήνα έχει εφαρμόσει τον ‘Hummingbird’ χωρίς να μας ενημερώσει μέχρι τώρα και με αυτόν έχουμε αποδοτικότερα αποτελέσματα αναζήτησης, ειδικά σε μεγάλες και περίπλοκες αναζητήσεις. Επιπλέον, εκτός από το νέο αλγόριθμο έχουμε και ανανεωμένο Knowledge Graph με καινούργια και εξυπνότερα φίλτρα και εργαλείο σύγκρισης αντικειμένων, ζώων, φαγητών κτλ.

Μια άλλη αλλαγή που φέρνει η Google είναι και η ενημέρωση της εφαρμογής της για iPhone η οποία πλέον θα μοιάζει με το Google Now στα Android και έτσι ο χρήστης θα μπορεί να έχει την ευκολία των καρτών μέσα στην εφαρμογή για να βλέπει ακριβώς τι θέλει, όπως υπενθυμίσεις, εκδηλώσεις, νέα και άλλα. Μάλιστα υπάρχουν και push notifications για να μην ξεχάσει ο χρήστης κάτι σημαντικό. Οι υπενθυμίσεις κτλ θα συγχρονίζονται και με τις Android συσκευές.

Τέλος, η Google για να μάθουν όλοι οι χρήστες της μηχανής της ότι έχει τα 15α γενέθλιά της έχει φτιάξει ένα εορταστικό Google Doodle, ένα παιχνίδι πινιάτας. Τέλος, άμα αναζητήσεις «Google in 1998» θα δεις πως ήταν το Google τότε, αν και προσωπικά δεν μπόρεσα να το κάνω να το εμφανίσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: