Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Απέκτησε Την Εταιρία Με Ρομπότ Boston Dynamics

Boston Dynamics

Η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της Boston Dynamics, μιας από τις πιο γνωστές εταιρίες με πολύ δυνατά ρομπότ που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρει στο παρελθόν. Διάφορα ρομπότ της τρέχουν πιο γρήγορα από τον άνθρωπο, ενώ άλλα είναι και πολεμικές μηχανές.

Η Google έχει εξαγοράσει άλλες 7 εταιρίες που κατασκευάζουν ρομπότ, και το συγκεκριμένο τμήμα της εταιρίας με επικεφαλή τον Andy Rubin, θα βοηθεί πολύ με την Boston Dynamics. Το τμήμα της Google με τα αμφιλεγόμενα αυτοκίνητα που οδηγούνται από μόνα τους επίσης θα βοηθηθεί.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, οι δύο εταιρίες θα τιμήσουν τις υφιστάμενες συμβάσεις με το Defense Agency Advanced Research Projects, γνωστό και ως DARPA, το στρατιωτικό σκέλος των ΗΠΑ που χρηματοδοτούσε τα τμήματα έρευνας της Boston Dynamics.

Μερικά από τα πιο γνωστά ρομπότ της Boston Dynamics είναι το BigDog, ένα τετράποδο ρομπότ που μπορεί να ταξιδέψει σε διάφορα είδη εδάφους, το PETMAN, ένα ανθρωποειδές ρομπότ για δοκιμές στρατιωτικού εξοπλισμού, και το WildCat το οποίο τρέχει πολύ γρήγορα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: