Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Λέγεται Πως Θα Ανακοινώσει Τα Android 4.5 Και Nexus 8 Τον Ιούλιο

Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Αν μετά την ανακοίνωση του φετινού Google I/O 2014 ελπίζατε ότι θα δούμε εκεί νέο Android και Nexus συσκευή, δυστυχώς έχουμε κακά νέα. Αντί για αυτά, σύμφωνα με έναν υπάλληλο της εταιρίας στο Δουβλίνο, η Google θα επικεντρωθεί στη παρουσίαση των νέων υπηρεσιών που θα λανσάρει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προγραμματίστηκε Το Google I/O Για Τις 25-26 Ιουνίου

Σύμφωνα με τον υπάλληλο ο οποίος μίλησε στο Android Geeks, η Google θα προγραμματίσει μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Ιούλιο. Εκεί θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση του Android, όπου και πάλι φαίνεται πως δεν θα πάμε στο «5.0» – ο υπάλληλος αποκάλυψε πως έρχεται το Android 4.5. Μαζί με το Android 4.5 θα πρέπει να δούμε και το πρώτο 8-ιντσο Nexus tablet, Nexus 8. Η αμερικάνικη εταιρία θα σταματήσει την δημιουργία 7-ιντσων tablets καθώς η αγορά των 8-ιντσων όλο και μεγαλώνει.

Αργότερα μέσα στο χρόνο η Google λέγεται πως θα παρουσιάσει και το ανανεωμένο Nexus 10 tablet. Αυτή τη φορά θα το κατασκευάσει η HTC αλλά δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Όσον αφορά για το Nexus 8, ακούγεται ότι θα φοράει Intel επεξεργαστή (όπως μάθαμε εδώ) και παράλληλα λογικά θα τρέχει το Android 4.5 που θα παρουσιαστεί την ίδια μέρα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: