Η Google Λέγεται Πως Θα Ανακοινώσει Τα Android 4.5 Και Nexus 8 Τον Ιούλιο

Το Android Κατακτάει Την Αγορά Των Tablet

Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Αν μετά την ανακοίνωση του φετινού Google I/O 2014 ελπίζατε ότι θα δούμε εκεί νέο Android και Nexus συσκευή, δυστυχώς έχουμε κακά νέα. Αντί για αυτά, σύμφωνα με έναν υπάλληλο της εταιρίας στο Δουβλίνο, η Google θα επικεντρωθεί στη παρουσίαση των νέων υπηρεσιών που θα λανσάρει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προγραμματίστηκε Το Google I/O Για Τις 25-26 Ιουνίου

Σύμφωνα με τον υπάλληλο ο οποίος μίλησε στο Android Geeks, η Google θα προγραμματίσει μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Ιούλιο. Εκεί θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση του Android, όπου και πάλι φαίνεται πως δεν θα πάμε στο «5.0» – ο υπάλληλος αποκάλυψε πως έρχεται το Android 4.5. Μαζί με το Android 4.5 θα πρέπει να δούμε και το πρώτο 8-ιντσο Nexus tablet, Nexus 8. Η αμερικάνικη εταιρία θα σταματήσει την δημιουργία 7-ιντσων tablets καθώς η αγορά των 8-ιντσων όλο και μεγαλώνει.

Αργότερα μέσα στο χρόνο η Google λέγεται πως θα παρουσιάσει και το ανανεωμένο Nexus 10 tablet. Αυτή τη φορά θα το κατασκευάσει η HTC αλλά δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Όσον αφορά για το Nexus 8, ακούγεται ότι θα φοράει Intel επεξεργαστή (όπως μάθαμε εδώ) και παράλληλα λογικά θα τρέχει το Android 4.5 που θα παρουσιαστεί την ίδια μέρα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.