Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Τηλεχειριστήριο Της Google Για Τηλεοράσεις Με Android TV

Η Google στο συνέδριο Google I/O 2014 παρουσίασε τη πλατφόρμα Android TV την οποία θα χρησιμοποιούν οι τηλεοράσεις για να έχουν Google και Play Store. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες μπορούν να δουν ταινίες, σειρές, βίντεο στο YouTube, να ακούσουν μουσική και να κατεβάσουν Android εφαρμογές. Μπορούν ακόμη και να παίξουν παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί για Android φορητές συσκευές. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν σωστά χωρίς το ειδικό τηλεχειριστήριο, και για αυτό η Google αποκάλυψε το δικό της.

Το χειριστήριο της Google θυμίζει αυτό των PlayStation και Xbox ώστε οι χρήστες των τηλεοράσεων με Android TV να μπορούν να πλοηγούνται και να παίζουν παιχνίδια. Αυτό δόθηκε δωρεάν στους προγραμματιστές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Google και θα το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη των δικών τους εφαρμογών ή παιχνιδιών. Οι πρώτες κατασκευάστριες εταιρίες τέτοιων smart TV είναι οι Sony και Sharp, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα λανσάρουν τις προτάσεις τους με αυτό το τηλεχειριστήριο ή αν θα σχεδιάσουν το δικό τους βασισμένο στης Google.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: