Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Ανακοίνωσε Το Helpouts, Αληθινή Βοήθεια Από Αληθινούς Ανθρώπους

Google Helpouts

Το Google Helpouts είναι μια ολοκαίνουργια υπηρεσία από τη Google που θα σας αφήσει να λάβετε βοήθεια σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που θέλετε από πραγματικούς ανθρώπους μέσω του Διαδικτύου, μέσω μιας κλήσης βίντεο. Η υπηρεσία σας προσφέρει ένα σωρό θέματα για να διαλέξετε και μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε για ό,τι χρειάζεστε βοήθεια. Το Helpouts σας παρουσιάζει στη συνέχεια τις επιλογές που ταιριάζουν στο ερώτημα σας.

Τα περισσότερα Helpouts είναι επί πληρωμή. Οι χρεώσεις μπορούν να ξεκινάνε από το $1 και να φτάνουν τα $100 ανά κλήση, ανάλογα με το ποσό που έχει θέσει το άτομο ή η επιχείρηση που θα σας προσφέρουν βοήθεια. Υπάρχουν και τα δωρεάν για όσους το κάνουν εθελοντικά (ή εταιρίες).

Η υπηρεσία είναι από τώρα προσβάσιμη και μπορείτε να μπείτε σε αυτήν από εδώ. Μπορείτε να δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο για το πως τη χρησιμοποιούν διάφοροι άνθρωποι.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: