Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google ARC Welder: Το Επίσημο Εργαλείο Για Android Εφαρμογές Σε PC

Η Google κυκλοφόρησε το Google ARC Welder, το δικό της εργαλείο για τρέξιμο Android εφαρμογών σε υπολογιστές. Το ARC Welder προορίζεται για προγραμματιστές, όμως τίποτα δεν αποτρέπει τους απλούς χρήστες από την εγκατάστασή του και άνοιγμα εφαρμογών στα δικά τους PC για δοκιμή.

Το Google ARC Welder είναι ένα extension για τον Google Chrome browser ο οποίος διατίθεται για κάθε γνωστή πλατφόρμα (Windows, Linux, OS X και Chrome OS). Μόλις το κατεβάσει ο χρήστης (περίπου 120ΜΒ), μπορεί να φορτώσει το εκτελέσιμο .apk αρχείο και το extension να τρέξει την εφαρμογή προσομοιώνοντας είτε ένα smartphone είτε ένα tablet σε οριζόντια ή πλάγια κατεύθυνση. Ουσιαστικά είναι διαθέσιμο για κάθε PC με Windows ή Linux, κάθε Mac και κάθε Chromebook.

Το Welder βασίζεται στο Android 4.4 KitKat, οπότε τα περισσότερα apps θεωρητικά ‘παίζουν’ απροβλημάτιστα. Παρόλα αυτά, πολλά apps (κυρίως παιχνίδια) έχουν προβλήματα συμβατότητας ή δικτύου επειδή έχουν αναπτυχθεί για φορητές συσκευές. Δυστυχώς δεν μπορείτε να κατεβάσετε καμιά δεκαριά εφαρμογές και να τις έχετε άμα δεν υπάρχουν για υπολογιστές επειδή το extension δέχεται μόνο μία και θα πρέπει να την αφαιρέσει για να φορτώσει άλλη.

Μπορείτε να κατεβάσετε από το Chrome Web Store το Google ARC Welder αν έχετε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις του Chrome browser και μπορείτε να το δοκιμάζετε κατεβάζοντας την Android εφαρμογή του Tech Community δωρεάν από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: