Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Βγάζει Στους Δρόμους Το Δικό Της Αυτοκίνητο Που Οδηγάει Μόνο Του

Αν φαντάζεστε το γεγονός να μπαίνετε στο αυτοκίνητό σας, να ορίζετε προορισμό και αυτό να σας πηγαίνει από μόνο του χωρίς την παραμικρή σας κίνηση, είναι σκηνικό από το μακρινό μέλλον, η Google μπορεί να το κάνει πραγματικότητα, καθώς ετοιμάζεται να βγάλει στους δρόμους το πρώτο της πλήρως αυτοκινούμενο όχημα.

Το νέο αυτό όχημα δεν διαθέτει ούτε τιμόνι, ούτε πετάλια καθώς αυτές οι δουλειές γίνονται αυτόματα μέσω του λογισμικού της Google και των αισθητήρων που είναι τοποθετημένοι περιμετρικά στο σασί του αυτοκινήτου. Το όχημα μπορεί να πιάσει ταχύτητα έως 40 χιλιόμετρα ανά ώρα και οι δοκιμές του θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες στους δρόμους της Καλιφόρνια. Η αμερικάνικη εταιρία έχει ετοιμάσει να ρίξει στους δρόμους 100 πρωτότυπα οχήματα, αλλά παρόλο που κινούνται αυτόματα θα υπάρχει στην καμπίνα ένας εξειδικευμένος υπάλληλος, έτοιμος να παρέμβει στο σύστημα αν αυτό κάνει κάποιο λάθος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: