Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τέλος Στα Extensions Τρίτων Για Το Google Chrome Δίνει Η Google

Τέλος στα πρόσθετα (extensions) τρίτων προγραμματιστών για τον Google Chrome που δεν υπάρχουν στο Chrome Web Store δίνει η Google. Με την απόφαση αυτή θα κάνει τον δημοφιλή browser ακόμα πιο ασφαλές καθώς διάφορα extensions που δεν έχουν εγκριθεί από την εταιρία μπορεί να ‘βλάψουν’ τον υπολογιστή, να υποκλέψουν στοιχεία ή να παρακολουθήσουν τον χρήστη.

«Είναι πολύ πιθανό κάποια από τα extensions τρίτων προγραμματιστών να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, τα οποία αλλοιώνουν τον τρόπο λειτουργίας του φυλλομετρητή και μπορεί να παρακολουθούν τη δραστηριότητα σας ή να ανοίγουν πολλές διαφημίσεις. Αν παρατηρήσετε παράξενες διαφημίσεις, προβληματικό άνοιγμα ιστοσελίδων και γενικότερα αργό ρυθμό πλοήγησης μετά την εγκατάσταση κάποιου extension, τότε είναι πολύ πιθανό ότι έχετε προσβληθεί.»

Η εταιρία έχει ήδη ενημερώσει τον Chrome για Windows ώστε να μην μπορεί να ενσωματώσει πρόσθετα τα οποία δεν βρίσκονται στο επίσημο κατάστημα. Οι προγραμματιστές θα πρέπει να υποβάλλουν τις δουλειές τους στη Google ώστε να προστεθούν -δωρεάν- στο κατάστημα και οι χρήστες θα πρέπει να βρουν νέα πρόσθετα αν έχουν εγκαταστήσει κάποια που βρήκαν στο διαδίκτυο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: