Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Bookmark Manager Αλλάζει Το Τρόπο Διαχείρισης Των Σελιδοδεικτών

Google Bookmark Manager

Οι σελιδοδείκτες στους browsers είναι συνήθως μια λίστα με αποθηκευμένες ιστοσελίδες, όμως η Google με το Google Bookmark Manager θέλει να το αλλάξει αυτό. Το εργαλείο αυτό είναι ένα πρόσθετο για τον Chrome browser το οποίο εμφανίζει με μοντέρνο τρόπο τους σελιδοδείκτες.

Με το συγκεκριμένο extension, αντί για τη συνηθισμένη λίστα συνδέσμων των αγαπημένων σας, έχετε snapshots από τις σελίδες που έχετε αποθηκεύσει, με την υπάρχουσα συλλογή σελιδοδεικτών να ομαδοποιείται σε φακέλους. Όταν πρόσθετε κάποια σελίδα στα αγαπημένα σας, η Google σας προτείνει φακέλους για να έχετε καλύτερη οργάνωση των αγαπημένων σας και μπορείτε ακόμη να πρόσθετε φωτογραφία και σημειώσεις στους φακέλους για να τους ξεχωρίζετε ευκολότερα.

Το Google Bookmark Manager είναι δωρεάν και έχει σχεδιαστεί με βάση το Material Design που εισήγαγε η Google το καλοκαίρι. Μπορείτε να το κάνετε εγκατάσταση από το Chrome Web Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: