Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Εξαγόρασε Την Nest Lab

Σε μία ακόμη εξαγορά προχώρησε η Google. Αυτήν τη φορά αγόρασε την εταιρεία Nest Labs για το ποσό των $3,2 δις σε μετρητά. Το αντικείμενο της Nest Lab είναι ο έξυπνος θερμοστάτης Nest που μαθαίνει τις συνήθειες σας και προσαρμόζει αυτόματα την θερμοκρασία του σπιτιού.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Tony Fadell, δήλωσε χαρούμενος για την εξαγορά από την Google και που έγινε μέλος της οικογενείας της. Αποκάλυψε ότι το επόμενο project θα είναι ένα σύστημα που θα ανιχνεύει τον καπνό.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στην Google. Με την υποστήριξή τους η Nest Lab θα είναι γίνει ένα ακόμα καλύτερο μέρος για να δημιουργήσουμε απλές συσκευές που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή στο σπίτι και θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο». – Tony Fadell

Η Google έδειξε και πιο παλιά το ενδιαφέρον της για την συγκεκριμένη τεχνολογία με το EnergySense. Το μέλλον βρίσκεται στα αυτοματοποιημένα συστήματα και ρομποτ με την Google να θέλει να το συνδυάσει με το Android. Μην ξεχνάμε ότι τον προηγούμενο μήνα εξαγόρασε μια από τις πιο γνωστές και εξελιγμένες εταιρίες κατασκευής ρομπότ (περισσότερα εδώ)! Τι να ετοιμάζει άραγε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: