Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Κυκλοφορεί Εφαρμογή Κάμερας Και Chrome Remote Desktop Στο Android

Η Google σήμερα (17/Απρ/2014) έκανε δύο σημαντικές κυκλοφορίες για τη πλατφόρμα Android: εφαρμογή κάμερας και το Chrome Remote Desktop.

Η εφαρμογή Google Camera υποστηρίζεται μόνο από το Android 4.4 και νεότερες εκδόσεις φέρνοντας στα κινητά νέα χαρακτηριστικά. Το Lens Blur είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής αφού με αυτό μπορείς να τραβήξεις μία φωτογραφία με ένα αντικείμενο μπροστά και να θολώσεις το παρασκήνιο του. Επίσης έχει ενσωματωθεί το Photo Sphere για περιμετρική λήψη φωτογραφίας 360 μοιρών και εμφάνισή της όπως οι εικόνες στο Google Street View. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Ένα παράδειγμα για το Lens Blur:

Το Chrome Remote Desktop είναι η υπηρεσία της εταιρίας για απομακρυσμένο έλεγχο ενός υπολογιστή (Windows ή Mac) που έχει και αυτός το πρόσθετο Chrome Remote Desktop ενεργοποιημένο. Τώρα όσοι κατεβάσουν και την αντίστοιχη εφαρμογή για το Android θα μπορούν να χειριστούν τον υπολογιστή τους από το κινητό τους όπως φαίνεται στη πρώτη φωτογραφία. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν εδώ υποστηρίζοντας κινητά και tablets με Android 4.0+.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: