Το Νέο Ανανεωμένο Google Chrome 32 Είναι Εδώ

Το Νέο Ανανεωμένο Google Chrome 32 Είναι Εδώ

Η Google κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του browser Chrome 32 με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του νέου Chrome είναι η εμφάνιση διαφόρων εικονιδίων πάνω στις καρτέλες τα οποία σε πληροφορούν για τις λειτουργίες της καρτέλας.

Συγκεκριμένα, όταν σε μια καρτέλα υπάρχει κάποιο βίντεο ή ήχος που βρίσκεται σε αναπαραγωγή εμφανίζεται πάνω της το ανάλογο εικονίδιο έτσι ώστε ο χρήστης να βρίσκει άμεσα την πηγή του ήχου. Λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη ειδικά όταν συναναστρέφεσαι με πολλές ανοιχτές καρτέλες. Επίσης αντίστοιχα εικονίδια εμφανίζονται σε καρτέλες που έχουν πρόσβαση στην κάμερα του υπολογιστή σου ή streamάρουν στην τηλεόραση σου μέσω Chromecast. Έτσι, έκτος απο το φωτάκι-ένδειξη του υπολογιστή σου έχεις ακόμα μία αναφορά ότι η κάμερα σου βρίσκεται σε λειτουργία.

Τέλος ο Google Chrome 32 συμπεριλαμβάνει Metro mode για Windows 8 που τον μετατρέπει σε full screen εφαρμογή και διαθέτει app launcher και taskbar. Πλέον μιλάμε για μια προσομοίωση του Chrome OS που τρέχει μέσα στα Windows 8 και μπορεί ο χρήστης να καλύψει τις ανάγκες ευκολότερα και γρηγορότερα μεσω της εφαρμογής αυτής. Παρακάτω μπορείται να δείτε εικόνες με τις λειτουργίες του Chrome που σας ανέφερα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.