Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο 64-bit Google Chrome Είναι Γεγονός

Η Google κυκλοφόρησε μετά από χρόνια στη 32-bit έκδοση τον Google Chrome στα 64-bit! Αυτή η αλλαγή βελτιώνει τον browser σε όλους τους τομείς αλλά για την ώρα διατίθεται δοκιμαστικά μόνο σε Windows 7 και 8. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον κατεβάσουν από τα κανάλια Dev και Canary της Google.

64-BIT CHROME ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο λόγος γιατί να επιλέξουμε την 64-bit έκδοση είναι επειδή βελτιώνει τρεις σημαντικούς τομείς: την ταχύτητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Με τη νέα αρχιτεκτονική, το λογισμικό του browser εκμεταλλεύεται καλύτερα του πόρους του συστήματος. Για αυτό το λόγο η ταχύτητα, ειδικά στα πολυμέσα και τα γραφικά, αυξάνεται κατά 25%, η ασφάλεια αυξάνεται χάρη στα χαρακτηριστικά ασφαλείας των Windows 8 (όπως το High Entropy ASLR), και μπορεί να είναι έως 50% πιο σταθερό! Με άλλα λόγια θα έχουμε τα μισά ‘κολλήματα’ και ‘κρασαρίσματα’ σε σχέση με την 32-bit έκδοση.

Η σταθερή 64-bit έκδοση πιθανόν να αργήσει να κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες μιας και οι πρώτοι δοκιμαστές αναφέρουν κολλήματα και bugs. Όσοι θέλετε να πειραματιστείτε μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ (Dev) ή εδώ (Canary).

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: