Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Classroom: Η Νέα Υπηρεσία Των Εκπαιδευτικών Και Μαθητών

Google Classroom

Η Google δημιούργησε το Google Classroom, ένα διαδικτυακό εργαλείο που αφορά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και εντάσσεται στις εφαρμογές της εταιρίας για την Education suite. Η νέα υπηρεσία που ενσωματώνει το Google Drive, τα Docs και το Gmail έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια διαδικτυακή επικοινωνία ανάμεσα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, τόσο εντός όσο και εκτός του μαθητικού χώρου.

Με το Google Classroom οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με τους μαθητές με σκοπό την εκμάθηση, την πληροφόρηση, την ανάθεση διαδικτυακών εργασιών και την διόρθωσή τους. Επιπλέον, θα μπορούν να δημιουργήσουν φακέλους για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενώ οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να συνεργάζονται και να αποστέλλουν αρχεία μεταξύ τους.

Η εταιρία υπόσχεται την πλήρη διαφύλαξη των προσωπικών πληροφοριών και της ιδιωτικής ζωής όσων εργάζονται στην υπηρεσία, για τον λόγο αυτό δεν θα υπάρχουν πουθενά διαφημίσεις, με την Google να αναφέρει ότι δεν δημιούργησε την εφαρμογή για οικονομικό όφελος. Το Google Classroom είναι διαθέσιμο σε 42 γλώσσες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: