Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google+ Collections: Νέο Χαρακτηριστικό Συλλογών Τύπου Pinterest

Αν και το Google+ έχει ελάχιστους φανατικούς χρήστες, οι προγραμματιστές του συνεχίζουν να του προσθέτουν χαρακτηριστικά, με το τελευταίο να ονομάζεται Google+ Collections. Το Collections είναι ένα χαρακτηριστικό που θυμίζει αρκετά το Pinterest στο οποίο οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν διάφορα πράγματα μέσα σε συλλογές (εξού και το όνομα).

Το Google+ Collections βασίζεται στην ιδέα του Pinterest και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν συλλογές όπου μπορούν να αποθηκεύουν διάφορα posts. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μια συλλογή που να ονομάζεται «Το αγαπημένο μου κινητό» και να έχει posts ή φωτογραφίες αυτού του μοντέλου ή «Διακοπές 2015» και να έχει posts για το μέρος που θα ταξιδέψει. Μία συλλογή μπορεί να είναι δημόσια, ιδιωτική ή προσβάσιμη μόνο από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Η νέα δυνατότητα του κοινωνικού δικτύου φαίνεται να ήταν σε δοκιμή εδώ και καιρό από ορισμένους χρήστες γιατί υπάρχουν ήδη αρκετές συλλογές. Είναι ήδη διαθέσιμη για όσους χρησιμοποιούν το Google+ app για Android και θα γίνει σύντομα διαθέσιμη για τους iOS χρήστες του app.

Ο Dmitry Shapiro που δουλεύει στη Google έγραψε στο Google:

«Every collection is a focused set of posts on a particular topic, providing an easy way for you to organize all the things you’re into. Each collection can be shared publicly, privately, or with a custom set of people.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: