Το Google Contributor Θέλει Να Εξαφανίσει Τις Διαφημίσεις Της Google

Το Google Contributor Θέλει Να Εξαφανίσει Τις Διαφημίσεις Της Google

Google Contributor

Οι διαφημίσεις είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι ενός site έτσι ώστε ο δημιουργός του να έχει κέρδος. Η Google προσφέρει στον κόσμο το AdSense για εύκολη προσθήκη διαφημίσεων αλλά πλέον όσοι ενδιαφέρονται μπορούν εύκολα να τις εξαφανίσουν, χωρίς τη χρήση ad-blockers, βοηθώντας παράλληλα το site.

Το Google Contributor είναι το νέο εγχείρημα της αμερικάνικης εταιρίας που εξαφανίζει τις διαφημίσεις της Google σε όσους συνεισφέρουν (εξού και το όνομα του) σε ένα site. Πρακτικά είναι μια συνδρομητική υπηρεσία στην οποία οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν $1-$3 κάθε μήνα (για κάθε site που θέλουν να ‘συνεισφέρουν’) για να αφαιρούνται οι διαφημίσεις. Ένα μέρος των χρημάτων πηγαίνει στη Google και ένα στον ιστότοπο, και ο χρήστης-συνδρομητής αντί για διαφημίσεις βλέπει ένα ευχαριστήριο μήνυμα στη θέση των διαφημίσεων.

Η Google αυτή τη στιγμή έχει συνεργαστεί με μόλις 10 ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των Urban Dictionary, The Onion, Science Daily, wikiHow και Mashable. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία σαν συνδρομητής θα πρέπει να έχετε πρόσκληση, ενώ αν είστε κάτοχος ενός site θα πρέπει να στείλετε ένα email στο contributor@google.com για πληροφορίες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.