Η Google Αναβάλει Τα Σχέδια Για Το Android Silver

Η Google Αναβάλει Τα Σχέδια Για Το Android Silver

Android_Silver_1

Η Google τον τελευταίο καιρό δουλεύει πάνω στα κυριότερα project της, το Android One και το Android Silver, με το πρώτο μάλιστα να έχει ήδη υλοποιηθεί με την κυκλοφορία των πρώτων Android One smartphones. Το Android Silver όμως φαίνεται ότι θα αργήσει να υλοποιηθεί, αφού τελευταίες πληροφορίες θέλουν την εταιρία να “παγώνει” προσωρινά τα σχέδιά της.

Με το Android Silver η Google στοχεύει να ενσωματώσει ως λογισμικό το pure Android σε περισσότερες συσκευές με κορυφαία χαρακτηριστικά και μάλιστα είχε επιβεβαιωθεί ότι οι συσκευές αυτές θα κυκλοφορούν παράλληλα με τα Nexus, με τις φήμες να θέλουν την LG ως την κατασκευάστρια που θα φτιάξει την πρώτη Android Silver συσκευή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το The Information, το project αναβάλετε προσωρινά εξαιτίας της αποχώρησης του Διευθύνων Σύμβουλου Επιχειρήσεων της Google, Nikesh Arora. Ο Arora είχε αναλάβει την επικοινωνία με κατασκευαστές και μεταπωλητές σχετικά με το Android Silver, ωστόσο τον Ιούλιο αποχώρησε από την Google για λογαριασμό της Softbank. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των κατασκευαστών για την υλοποίηση του project, δεν έβαιναν θετικά, καθώς η ιδέα του Android Silver δεν τους έπειθε. Μάλιστα, ακόμη και οι εργαζόμενοι της Google εκφράζουν αμφιβολίες για την επιτυχία του σχεδίου και κάπως έτσι το project αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.