Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Νέα Λειτουργία Της Google Που Αναγνωρίζει Αντικείμενα

google image recognition tech

Λίγο καιρό πριν, η Microsoft μας αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σε ένα φιλόδοξο εγχείρημα, το Project Adam. Το πρόγραμμα αυτό είναι σε θέση να αναγνωρίσει μια εικόνα και να δώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που την αφορούν. Μάλιστα η εταιρία μας είχε υποσχεθεί ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το υπάρχων παρόμοιο πρόγραμμα της Google στο θέμα ταχύτητας αναγνώρισης και ακρίβειας.

Στο Project Adam λοιπόν έρχεται να απαντήσει η Google με το δικό της νέο σύστημα αναγνώρισης αντικειμένων. Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα της λειτουργία θα έχει δυνατότητα να αναγνωρίζει πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα μέσα στον χώρο, ακόμη και αν κάποιο δεν εμφανίζεται ολόκληρο ή καλύπτεται και να εμφανίζει τις κατάλληλες πληροφορίες για το καθένα από αυτά. Η καινοτομία βρίσκεται στο σύστημα το οποίο βασίζεται σε ένα νευρωνικό δίκτυο, που μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα αντικείμενα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το νέο πρόγραμμα της Google βρίσκεται στα αρχικά στάδια διαμόρφωσης και θα αργήσουμε να το στην τελική μορφή του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: