Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Καταχώρησε Domains Με Το Νέο Google Domains

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες υπηρεσίες για καταχώρηση domain names αλλά τώρα ήρθε το Google Domains για να κάνει τη διαδικασία πιο απλή.

Το Google Domains δεν έχει κάποια διαφορά από τις υπόλοιπες υπηρεσίες οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα καταχώρησης και ανανέωσης domains (ένα domain είναι η διεύθυνση ενός ιστότοπου, όπως το techcommunity.gr). Έτσι ο κόσμος μπορεί να αγοράσει ή να μεταφέρει τα domains του εκεί. Στα θετικά είναι η δυνατότητα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή email και το γεγονός πως υποστηρίζονται και τα νέα domains που βγαίνουν συνεχώς.

«Αποστείλαμε έναν μικρό αριθμό προσκλήσεων για το Google Domains, μια νέα υπηρεσία κατοχύρωσης domain. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αναζητήσουν, να αγοράσουν ή να μεταφέρουν το domain τους είτε πρόκειται για τα κλασικά .com, .biz, .org κλπ. είτε για τα νέα custom domains όπως .guru, .press, .autos.»

Το Domains της Google προς το παρών δουλεύει μόνο για όσους έχουν πρόσκληση. Όσοι δεν έχουν μπορούν να ζητήσουν μία από την ειδική φόρμα της εταιρίας.

Να σημειώσουμε πως με τη καταχώρηση ενός ονόματος δεν δίνεται και κάποιος αποθηκευτικός χώρος ώστε να ανέβει ένα μικρό site. Η Google θα προτείνει τις συνεργάτιδες εταιρίες της.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο site εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: