Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Drive: Διέρρευσε Η Νέα Cloud Υπηρεσία Της Google

Η Google αποφάσισε να “γεννήσει” μία ακόμα υπηρεσία, γιατί τα iCloud, Skydrive και DropBox θέλουν και άλλο ανταγωνιστή…

Το Google Drive (GDrive εναλλακτικά), σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, είναι η νέα υπηρεσία νέφους (cloud) της Google στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να ανεβάζει αρχεία και μετά μπορεί να τα δει σε οποιαδήποτε συσκευή θέλει ή/και να τα μοιραστεί με φίλους του.

Το GDrive λογικά θα κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο και αργότερα θα διατεθεί η εφαρμογή του για το Android. Ίσως υπάρχει και επιλογή για μεγαλύτερη χωρητικότητα με κάποια επιπλέον χρήματα, όπως γίνεται και με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες νέφους. Πολύ χρήσιμο θα είναι αν ενσωματωθεί μέσα στο Android, όπως το iCloud και το Skydrive, για συγχρονισμό αρχείων και αυτόματο back-up αρχείων σε περίπτωση διαμόρφωσης του λειτουργικού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: