Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Drive for Work Για Απεριόριστο Χώρο Με 10€/Μήνα

Για να γιορτάσει τους 190 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Drive (κάθε μήνα), η Google ανακοίνωσε το Google Drive for Work για τις επιχειρήσεις. Η ανακοίνωσή του έγινε στο συνέδριο Google I/O 2014 μαζί με τις νέες εκδόσεις του Android (L, One, TV, Auto), το ανανεωμένο Chromecast, το Google Fit, τις νέες δυνατότητες των Chromebooks και το Samsung Gear Live.

Το Google Drive for Work σχεδιάστηκε για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται πάρα πολύ χώρο στο cloud και μια υπηρεσία όπου μπορούν να εργάζονται. Για αυτό το λόγο, το νέο Drive πέρα από τη καθιερωμένη δυνατότητα για ανέβασμα αρχείων και επεξεργασία τους από ένα χρήστη, υποστηρίζει ταυτόχρονη επεξεργασία από πολλούς χρήστες (ο δημιουργός του αρχείου μπορεί να εγκρίνει τις αλλαγές που προτείνονται), τα δεδομένα κρυπτογραφούνται όταν ανεβούν και τα έγγραφα του Office πλέον υποστηρίζονται κανονικά χωρίς να χρειάζεται να γίνει η μετατροπή τους στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Google.

Για το Google Drive for Work η εταιρία ζητάει $10/μήνα για κάθε χρήστη. Στα «ψιλά γράμματα» αναφέρεται πως αν η ομάδα αποτελείται από 5 άτομα τότε το καθένα έχει από 1TB στη διάθεσή του και γενικά επιτρέπεται το ανέβασμα αρχείων έως και 5TB.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: