Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Earth Pro: Η Υπηρεσία Των $399/Χρόνο Έγινε Δωρεάν Για Όλους

Για πάνω από 10 χρόνια, επιστήμονες και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Google Earth Pro για να βοηθηθούν στη δουλειά τους. Το Google Earth Pro προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του να μετρήσουν 3D κτήρια, να εκτυπώσουν εικόνες υψηλής ανάλυσης για παρουσιάσεις ή αναφορές και να καταγράψουν HD βίντεο με περιήγηση μέσα στη πόλη.

Τώρα ακόμα περισσότερος κόσμος θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία της Google καθώς η εταιρία την έκανε εντελώς δωρεάν. Το Pro ήταν ένα εργαλείο που κόστιζε $399/χρόνο για τη χρήση του, ένα ποσό που όπως είναι λογικό δεν μπορούσε να δώσει ο καθένας. Ο λόγος για τη πτώση της τιμής στα $0 δεν έγινε γνωστός, αλλά μπορούμε να κατηγορήσουμε τις αντίπαλες υπηρεσίες που συνεχώς αυξάνονται.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να εγγραφείτε εδώ έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα κλειδί το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα. Όσοι ήταν παλιότεροι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά το υπάρχον τους κλειδί. Μόλις παραλάβετε το κλειδί θα μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από εδώ στον υπολογιστή σας με Windows, OS X ή Linux – οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος μπορούν να βρεθούν εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: