Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Google Ανακοίνωσε Μόνιμη Κρυπτογράφηση Στο Gmail

H Google ανακοίνωσε μόνιμη κρυπτογράφηση στην υπηρεσία Gmail και στα δεδομένα των data center της. Η κρυπτογράφηση υπήρχε ως επιλογή από το 2010 και μπορούσε ο χρήστης να την απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις αν το επιθυμούσε.

Τώρα η Google, υπό τον φόβο των παρακολουθήσεων της NSA, και παρόλο που νέες ειδήσεις αναφέρουν ότι οι εταιρίες γνωρίζουν και βοηθούν την κατασκοπεία της υπηρεσίας, απέκλεισε κάθε δυνατή εξωτερική παρέμβαση στις ρυθμίσεις του χρήστη για απενεργοποίηση της κρυπτογράφησης και εν συνεχεία πρόσβαση στα δεδομένα του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Οι Εταιρίες Έχουν Πλήρη Επίγνωση Περί Κατασκοπίας Ισχυρίζεται Η NSA

Επίσης, η Google ανακοίνωσε ότι η κρυπτογράφηση των δεδομένων δεν θα απενεργοποιείται ακόμα και κατά την εσωτερική μεταφορά τους μεταξύ των συστημάτων της εταιρείας. Παρόλο που η κίνηση αυτή προκαλεί θετικές εντυπώσεις, μετά από τόσα που έχουμε ακούσει περί εισβολής της Google στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της, γεννιέται το ερώτημα εάν όντως η εταιρία ανησυχεί για την προστασία των δεδομένων μας ή είναι απλά μια παραπλανητική κίνηση…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: