Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Πρώτο Αυτοκίνητο Που Οδηγάει Μόνο Του Είναι Γεγονός Από Την Google

google prototype car

Αρκετούς μήνες πριν, και συγκεκριμένα τον Μάιο, είχαμε αναφερθεί στην προσπάθεια της Google να δημιουργήσει ένα πλήρως αυτοκινούμενο όχημα, ένα αυτοκίνητο δηλαδή, που θα κινείται μόνο του χωρίς την οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση. Η Google επανασχεδιάζοντας την εμφάνιση του οχήματος και τελειοποιώντας την τεχνολογία του, είναι πλέον σε θέση να αποκαλύψει την τελική του μορφή στο κοινό, μέσω της σελίδας της Google+.

Εμφανισιακά το Google όχημα έχει μικρές διαφορές από το παλιότερο μοντέλο που μας είχε παρουσιάσει, με την κυριότερη βελτίωση να βρίσκεται στην οροφή του αυτοκινήτου, στο σύστημα LIDAR, που μέσω του οποίου το όχημα βλέπει την γύρω περιοχή. Αυτό πλέον είναι ομορφότερο και διακριτικότερο, ενώ στο τεχνολογικό κομμάτι υπάρχουν επίσης μικροβελτιώσεις στα συστήματα του.

Το αυτοκίνητο θα βγει στους δρόμους της Βόρειας Καλιφόρνιας για δοκιμές, στις αρχές του επόμενου έτους, πάντα με την “συνοδεία” ενός εξειδικευμένου υπαλλήλου για την αποφυγή κάθε ανεπιθύμητου ενδεχόμενου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: