Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Fit: Η Πλατφόρμα Υγείας Που Ανταγωνίζεται Το Apple HealthKit

Η Google παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα υγείας Google Fit η οποία θυμίζει το HealthKit που παρουσίασε η Apple τις προηγούμενες εβδομάδες. Όπως και το HealthKit, έτσι και το Fit λαμβάνει δεδομένα από συσκευές υγείας, όπως τα τελευταία smartwatches και άλλες φορετές συσκευές, και τις παρουσιάζει με το δικό του τρόπο. Έτσι ο χρήστης έχει πλήρη επίγνωση της φυσικής του κατάστασης και της υγείας του. Η Google θα παρέχει και αυτή το δικό της API για τους προγραμματιστές ώστε να μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από το Google Fit και να τις ενσωματώνουν στις δικές τους εφαρμογές.

Η Google έχει έρθει ήδη σε επαφή με εταιρίες που κατασκευάζουν τέτοιες συσκευές για να κάνουν τα προϊόντα τους συμβατά με το Google Fit. Οι εταιρίες αυτές συμπεριλαμβάνουν τις Adidas και Nike. Αυτό σημαίνει ότι το Nike Fuel band θα συνεργάζεται με τη πλατφόρμα της Google. Άλλες συνεργαζόμενες εταιρίες είναι οι Withings, Runkeeper, Polar, Basis, HTC, LG, Asus, Intel και Motorola. Στο SDK θα έχουν πρόσβαση οι προγραμματιστές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: