Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Fit Είναι Πλέον Διαθέσιμο Για Android Συσκευές

Google Fit συσκευές

Η Google στο καθιερωμένο της συνέδριο που γίνεται κάθε καλοκαίρι, Google I/O, ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία για να βοηθήσει όσους γυμνάζονται να παρακολουθούν τους στόχους που βάζουν. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται Google Fit και ουσιαστικά είναι η απάντηση στο αντίστοιχο HealthKit της Apple.

Η εφαρμογή του Google Fit κάνει χρήση των αισθητήρων του κινητού και έτσι μπορεί να παρακολουθεί το περπάτημα, το τρέξιμο, τη ποδηλασία και άλλες ασκήσεις, επιτρέποντας στον χρήστη να κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις και να επωφεληθεί από τις συμβουλές που θα δώσει το Google Fit.

Η εφαρμογή συνεργάζεται με εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών, όπως οι Strava, Withings, Runstatic, RunKeeper και NoomCoach, για να συλλέξει δεδομένα και με φορετές συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android Wear για να συλλέξει δεδομένα και από εκεί. Στα δεδομένα σας μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής από το κινητό ή το tablet ή και από τον browser σας. Για την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε Android με την έκδοση 4.0 ή νεότερη. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: