Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Genomics: Νέα Υπηρεσία Για Αποθήκευση Του DNA

Η Google θέλει να ξέρει τα πάντα. Στη κυριολεξία.

Google Genomics

Η Google, αν και εταιρεία Πληροφορικής, δεν μένει ασυγκίνητη για τον χώρο της υγείας και έτσι ασχολείται ενεργά για να προσφέρει εργαλεία σχετικά με αυτόν. Πρόσφατα είδαμε το Google Fit, ενώ παλιότερα διέρρευσε ότι ετοιμάζει υπηρεσία για άμεση επικοινωνία με γιατρούς. Τώρα πειραματίζεται με κάτι πιο φιλόδοξο.

Η Google με τη νέα πλατφόρμα Google Genomics θέλει να βοηθήσει στην έρευνα και την εξέλιξη της στοχευμένης θεραπείας δίνοντας την ευκαιρία για όποιον θέλει να αποθηκεύσει το ανθρώπινο γονιδίωμα. Η εταιρεία έχει υπολογίσει ότι το γονιδίωμα του κάθε ανθρώπου μεταφράζεται σε 100GB, και έτσι δημιούργησε μία υπηρεσία που θα αποθηκεύει αυτά τα δεδομένα.

Το κόστος του Genomics για κάθε χρήστη ανέρχεται στα $25/χρόνο, αλλά όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια επεξεργασία θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: