Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Glass 2: Αναδιπλώμενα, Αδιάβροχα Και Προορισμένα Για Επαγγελματική Χρήση

Google Glass

Μπορεί τα Google Glass να πέρασαν και να μην άγγιξαν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, ωστόσο η αμερικάνικη εταιρία πιστεύει στη μελλοντική τους πορεία και εξέλιξη και έτσι δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που θα εξοπλίσουν τα μελλοντικά της μοντέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το αξιόπιστο blog 9to5Google, το επόμενο Google Glass 2 θα έχει βελτιώσεις στον σχεδιασμό του για να μπορεί ο σκελετός του να αναδιπλώνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που “κλείνουν” τα κοινά γυαλιά, ενώ παράλληλα θα είναι πιο ανθεκτικά και πρακτικά για χρήση σε επαγγελματικές καταστάσεις και χώρους.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο θα είναι αδιάβροχο, θα διαθέτει μεγαλύτερους φακούς, επεξεργαστή Intel Atom, μεγαλύτερη μπαταρία με βελτιωμένη ενεργειακή διαχείριση και κεραία 2.4GHz-5GHz WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. Αναμένουμε με τον καιρό νέες πληροφορίες σχετικά με τη πορεία του Google Glass 2.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: