Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αποκαλύφθηκαν 5 Μίνι Παιχνίδια Για Το Google Glass

Θέλοντας η Google να επεκτείνει τις δυνατότητες του Google Glass και να το κάνει διασκεδαστικότερο ανακοίνωσε 5 μίνι παιχνίδια για την συσκευή της. Πρόκειται για τα Balance, Shape Splitter, Clay Shooter, Matcher και Tennis. Για την χρήση των παιχνιδιών αυτών ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε τους αισθητήρες που έχουν πάνω τα γυαλιά, όπως το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο.

Ο χρήστης έτσι μπορεί να περάσει ευχάριστα την ελεύθερη του ώρα φορώντας τα γυαλιά, καθώς όπως δήλωσε η εταιρία οι ιδέες και εφαρμογές που μπορούν να αναπτυχθούν γύρω από αυτό είναι χιλιάδες. Βέβαια, για να προχωρήσει γοργά η ανάπτυξη παρόμοιων εφαρμογών-παιχνιδιών θα πρέπει οι προγραμματιστές με βάση αυτά τα παιχνίδια να προχωρήσουν στη δημιουργία νέων έτσι ώστε όταν τα Google Glass κυκλοφορήσουν επίσημα να έχουν ήδη διευρύνει την γκάμα των εφαρμογών τους.

Τώρα αν έχετε την περιέργεια για το πώς μπορεί κάποιος να παίξει με τα Google γυαλιά του, το παρακάτω βιντεάκι θα σας την λύσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: