Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ετοιμάζεται Κατάστημα Εφαρμογών Για Τα Google Glass

Google Glass

Την αποκάλυψη ότι η Google ετοιμάζει κατάστημα εφαρμογών για τα έξυπνα γυαλιά της, τα Google Glass, έκανε το News York Magazine. Την είδηση επιβεβαίωσε αργότερα η αμερικάνικη εταιρεία μέσω του blog Marketing Land.

Το κατάστημα θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2014 σύμφωνα με τον Clive Thompson, κάτι που μας φαίνεται λογικό αφού τότε θα είναι και επίσημα διαθέσιμα τα Google Glass.

Το ερώτημα είναι τι εφαρμογές θα τρέχει το κατάστημα και αν θα το ενσωματώσει στο Play Store η Google. Πάντως τα γυαλιά έχουν πάρα πολλές λειτουργίες, έχουν χρησιμοποιηθεί σε χειρουργική επέμβαση, σαν ξεναγός σε μέρη, και αλλού, δείχνοντας ότι έχουν ένα λαμπρό μέλλον. Και ένα λαμπρό μέλλον χωρίς εφαρμογές… δεν είναι λαμπρό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: