Το Google Glass Αναβαθμίζεται Και Κάνει Το Ντεμπούτο Του Στην Αγορά

Τα Google Glass Θα Αποκτήσουν Διαφημίσεις

Black Google Glass

Σήμερα (15/Απρ/2014) είναι μεγάλη μέρα για την Google και το Google Glass αφού αναβαθμίζεται στο KitKat και ξεκινάει η κυκλοφορία του.

Η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat, σε αντίθεση με τα κινητά, δεν φέρνει αλλαγές που εντοπίζονται εύκολα. Ωστόσο του βελτιώνει τη απόδοση και τη μπαταρία. Φέρνει επίσης το χαρακτηριστικό Photo Bundles που οργανώνει τις φωτογραφίες σε δέσμες για ευκολότερη αναζήτηση, μπορείς πλέον να στείλεις φωτογραφίες μέσω του Hangouts, μπορείς να στείλεις feedback αν υπάρχουν προβλήματα και οι φωνητικές εντολές τώρα ταξινομούνται με βάση την πιο πρόσφατη και τη συχνότητα. Τέλος, αφαιρέθηκαν οι βίντεο κλήσεις γιατί λιγότερο από το 10% των χρηστών τις χρησιμοποιούσαν και υπήρχαν προβλήματα. Η Google θα τις επαναφέρει μόλις τις βελτιώσει. Αν έχετε το Glass θα δείτε την αναβάθμιση μέσα στην εβδομάδα.

Ακόμη, η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Google Glass. Από σήμερα όσοι μένουν στις ΗΠΑ μπορούν να τα αγοράσουν για $1500 + φόροι. Η Google απολογήθηκε λέγοντας πως δεν μπορούν ακόμα να το λανσάρουν σε περισσότερες χώρες. Ακόμα και στις ΗΠΑ που θα κυκλοφορήσει θα υπάρχει μικρή διαθέσιμη ποσότητα. Όσοι μένετε εκεί μπορείτε να βρείτε οδηγίες εδώ για το πως να το αποκτήσετε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.