Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Glass Teardown Αποκαλύπτει Τα Εσωτερικά Των Γυαλιών

Google Glass Teardown

Η Google έχει στείλει τα Google Glass στους πρώτους δοκιμαστές τους, και ευτυχώς ένα από αυτά έπεσαν σε καλά χέρια που τα πήραν έκαναν το πρώτο teardown για εμάς που θέλουμε να μάθουμε πως είναι από μέσα!

Το teardown πραγματοποιήθηκε από αυτόν που έχει το Catwig.com και μας προειδοποιεί πως είναι δύσκολο για να γίνει. Εσωτερικά τα Glass αποκαλύφθηκε πως διαθέτουν 570mAh μπαταρία και αποτελούνται από πολλά μεγάλα και μικρά μέρη.

Όλη η διαδικασία είναι σίγουρα χρονοβόρα και πρέπει να γίνει από ειδικό που ξέρει πως να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις όπως είναι τα Glass, γιατί αν τα καταστρέψεις καταστρέφεις κάτι σπάνιο αντικείμενο που κοστίζει 1,500$. Όπως και να έχει, αυτοί το έκαναν και μπορείς να δεις τις εικόνες εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: