Το Google Glass Κυκλοφορεί Στην Ευρώπη Και Αναβαθμίζεται

Το Google Glass Κυκλοφορεί Στην Ευρώπη Και Αναβαθμίζεται

Ο Ιούνιος του 2014 τελικά αποδείχτηκε μήνας-ορόσημα για το Google Glass γιατί όχι μόνο κυκλοφόρησε σε χώρα της Ευρώπης, αλλά αναβαθμίστηκε βελτιώνοντας αισθητά την εμπειρία χρήσης.

Η αμφιλεγόμενη φορετή συσκευή (wearable) αυτό το μήνα βγήκε στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, κάτι που σημαίνει πως οι Άγγλοι που θέλουν να επενδύσουν σε αυτό, μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για απόκτησή του.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, το Google Glass με τη τελευταία αναβάθμιση υλικού απέκτησε διπλάσια μνήμη RAM (2GB αντί για 1GB). Έτσι, θα μπορεί να τρέξει περισσότερες εφαρμογές παράλληλα, μπορεί να boot-άρει πιο γρήγορα και γενικά βελτιώθηκε η εμπειρία. Στο λογισμικό, η Google βελτίωσε το Google Now με περισσότερα εργαλεία, βελτίωσε την εφαρμογή της κάμερας και με διάφορες άλλες αλλαγές κατάφερε να κάνει την αυτονομία να κρατάει 15% περισσότερο από πριν. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο Google I/O 2014.

Τα νέα γυαλιά θα δοθούν μόνο στους νέους αγοραστές και αυτοί που τα έχουν ήδη θα αναγκαστούν να μείνουν με αυτά που έχουν.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.