Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Glass Κυκλοφορεί Στην Ευρώπη Και Αναβαθμίζεται

Ο Ιούνιος του 2014 τελικά αποδείχτηκε μήνας-ορόσημα για το Google Glass γιατί όχι μόνο κυκλοφόρησε σε χώρα της Ευρώπης, αλλά αναβαθμίστηκε βελτιώνοντας αισθητά την εμπειρία χρήσης.

Η αμφιλεγόμενη φορετή συσκευή (wearable) αυτό το μήνα βγήκε στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, κάτι που σημαίνει πως οι Άγγλοι που θέλουν να επενδύσουν σε αυτό, μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για απόκτησή του.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, το Google Glass με τη τελευταία αναβάθμιση υλικού απέκτησε διπλάσια μνήμη RAM (2GB αντί για 1GB). Έτσι, θα μπορεί να τρέξει περισσότερες εφαρμογές παράλληλα, μπορεί να boot-άρει πιο γρήγορα και γενικά βελτιώθηκε η εμπειρία. Στο λογισμικό, η Google βελτίωσε το Google Now με περισσότερα εργαλεία, βελτίωσε την εφαρμογή της κάμερας και με διάφορες άλλες αλλαγές κατάφερε να κάνει την αυτονομία να κρατάει 15% περισσότερο από πριν. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο Google I/O 2014.

Τα νέα γυαλιά θα δοθούν μόνο στους νέους αγοραστές και αυτοί που τα έχουν ήδη θα αναγκαστούν να μείνουν με αυτά που έχουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: