Τα Google Glass Επιστρέφουν Το 2015 Με Intel Επεξεργαστή

Τα Βελτιωμένα Google Glass Ανακοίνωσε Η Google Μαζί Με Κατάστημα Αξεσουάρ

New Google Glass

Το 2015 θα είναι η χρονιά που η Google θα κυκλοφορήσει τη πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των γυαλιών Google Glass. Η εταιρία όλους αυτούς τους μήνες ανέλυε τις απόψεις των χρηστών και των προγραμματιστών και πλέον γνωρίζει πως να διαφημίσει τα Glass.

Σύμφωνα με την WSJ, η Google θα προωθήσει τα γυαλιά σε νοσοκομεία και σε νέους χώρους εργασίας όπου η συσκευή έχει απήχηση. Ο κόσμος ακόμα δεν έχει αποδεχτεί την ιδέα των Glass και αυτό έχει οδηγήσει σε χαμηλές πωλήσεις, κάτι που έκανε τους προγραμματιστές να σταματήσουν να ασχολούνται αυτά. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η νέα έκδοση θα διαθέτει τον Intel επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης που ενσωματώνει το βραχιόλι MICA και βελτιωμένη αυτονομία.

Αυτή η αναβάθμιση των Google Glass δεν είναι η μόνη που έχουν δεχτεί τα γυαλιά. Η Google στο παρελθόν βελτίωσε τα γυαλιά της με τη προσθήκη υποστήριξης για φακούς επαφής, με την αύξηση της RAM και την εισαγωγή ακουστικών. Ουσιαστικά μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε την δεύτερη έκδοση, όμως δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κρατήσουν την ίδια εμφάνιση.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.