Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Google Glass Επιστρέφουν Το 2015 Με Intel Επεξεργαστή

New Google Glass

Το 2015 θα είναι η χρονιά που η Google θα κυκλοφορήσει τη πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των γυαλιών Google Glass. Η εταιρία όλους αυτούς τους μήνες ανέλυε τις απόψεις των χρηστών και των προγραμματιστών και πλέον γνωρίζει πως να διαφημίσει τα Glass.

Σύμφωνα με την WSJ, η Google θα προωθήσει τα γυαλιά σε νοσοκομεία και σε νέους χώρους εργασίας όπου η συσκευή έχει απήχηση. Ο κόσμος ακόμα δεν έχει αποδεχτεί την ιδέα των Glass και αυτό έχει οδηγήσει σε χαμηλές πωλήσεις, κάτι που έκανε τους προγραμματιστές να σταματήσουν να ασχολούνται αυτά. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η νέα έκδοση θα διαθέτει τον Intel επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης που ενσωματώνει το βραχιόλι MICA και βελτιωμένη αυτονομία.

Αυτή η αναβάθμιση των Google Glass δεν είναι η μόνη που έχουν δεχτεί τα γυαλιά. Η Google στο παρελθόν βελτίωσε τα γυαλιά της με τη προσθήκη υποστήριξης για φακούς επαφής, με την αύξηση της RAM και την εισαγωγή ακουστικών. Ουσιαστικά μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε την δεύτερη έκδοση, όμως δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κρατήσουν την ίδια εμφάνιση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: