Το Google Hangouts Αποκτάει Νέες Λειτουργίες Μαζί Με Το Google+

Το Google Hangouts Αποκτάει Νέες Λειτουργίες Μαζί Με Το Google+

Google Hangouts SMS

Η Google ανακοίνωσε στην εκδήλωση «Morning with Google+» κάποιες σημαντικές προσθήκες για το Google Hangouts και το Google+ για να προσελκύσει τον κόσμο.

Το Hangouts πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εφαρμογή αποστολής και λήψης SMS μηνυμάτων ώστε όποιος μιλάει πολύ στο chat και με SMS να μην αλλάζει εφαρμογές για αυτά τα δύο. Επιπλέον στο chat ο χρήστης τώρα μπορεί να στείλει κινούμενες εικόνες GIF και να μοιραστεί την τοποθεσία του μέσω του Google Maps. Για όσους κάνουν βίντεο-κλήσεις θα πρέπει να χαρούν με την υποστήριξη του HD βίντεο.

Όσον αφορά το κοινωνικό δίκτυο της Google, έχει βελτιωθεί η επεξεργασία των πολυμέσων. Πλέον οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επεξεργαστούν εικόνες με καλύτερα εργαλεία και επίσης έχουν έρθει πολλές λειτουργικές για τα βίντεο, όπως Auto Awesome με motion shots και eraser shots και το Auto Awesome Movies για την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών και την προσθήκη φίλτρων, μουσικής και άλλων.

Οι παραπάνω αλλαγές θα έρθουν είτε με ενημέρωση των αντίστοιχων εφαρμογών είτε με αλλαγές στην web έκδοση τους τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.