Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Βάζει Τέλος Στο Helpouts Και Στο Gtalk

Η Google αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία δύο υπηρεσιών που ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη χρησιμοποιούν: το Helpouts και το Gtalk.

Το Helpouts λανσαρίστηκε μέσα στο 2013 σαν μια υπηρεσία που θα βοηθούσε τους χρήστες να λύσουν προβλήματα με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Η επικοινωνία των δύο χρηστών θα γινόταν μέσω βίντεο-κλήσεων και ο χρήστης που ζήταγε βοήθεια θα χρεωνόταν ανάλογα το ποσό που είχε βάλει ο άλλος. Προφανέστατα η υπηρεσία δεν τράβηξε την απαραίτητη προσοχή του κόσμου και τώρα η Google τη τερματίζει χωρίς να χάσει πολύ χρόνο. Μέχρι τις 20 Απριλίου 2015 οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν βίντεο-κλήσεις και έως τη 1η Νοεμβρίου του 2015 όσοι τη χρησιμοποιήσουν θα μπορούν να πάρουν ένα backup του ιστορικού μέσω σου Google Takeout.

Gtalk end

Το Gtalk (Google Talk), από την άλλη μεριά, είναι μια πιο παλιά υπηρεσία της Google που άργησε να τη τερματίσει παρότι πολλοί δεν τη χρησιμοποιούσαν. Ήταν μια υπηρεσία chatting που έχει αντικατασταθεί από το Hangouts το οποίο είναι διαθέσιμο για διάφορες πλατφόρμες. Το Gtalk θα τερματιστεί στις 16 Φεβρουαρίου και όσοι προσπαθήσουν να συνδεθούν σε αυτό απλά θα οδηγηθούν στο Hangouts για να συνεχίσουν από εκεί τις συζητήσεις τους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: