Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Inbox, Μια Νέα ‘Έξυπνη’ Εφαρμογή Για Τα Emails

Η Google προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το email

Inbox by Google Gmail for Android

Μία νέα εφαρμογή για την διαχείριση των emails του χρήστη με την ονομασία Google Inbox ανακοίνωσε η Google, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έρχεται να πάρει την θέση του Gmail.

Το Inbox έρχεται με χρήσιμες λειτουργίες, όπως εργαλεία αυτόματης ομαδοποίησης παρόμοιων emails, και μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη για να τοποθετεί τα email στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η λειτουργία Highlights επιλέγει αυτόματα τα σημαντικότερα σημεία του email, όπως φωτογραφίες και εισιτήρια, ώστε να εμφανίζονται άμεσα στην κεντρική σελίδα χωρίς να ανοίξετε το email.

Άλλη μια σημαντική λειτουργία που το διαφοροποιεί με τις άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες είναι η δυνατότητα να βρίσκει πληροφορίες, καθώς και να εμφανίζει υπενθυμίσεις σχετικές με το περιεχόμενο των email. Για παράδειγμα, αν κάποιος έκλεισε εισιτήρια αεροπλάνου τότε το Inbox θα το καταλάβει και θα εμφανίσει πληροφορίες για τη πτήση. Το όλο εγχείρημα θυμίζει ένα ‘πάντρεμα’ του Gmail με το Google Now.

Το Inbox είναι προσβάσιμο αποκλειστικά μόνο από τα μέλη που έχουν πρόσκληση. Για να το δοκιμάσετε και εσείς θα πρέπει να στείλετε ένα email στο inbox@google.com για να μπείτε στην λίστα. Φυσικά θα πρέπει έχετε έναν λογαριασμό στο Gmail. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Inbox βασίζεται στη γλώσσα σχεδιασμού Material Design της εταιρίας και για αυτό τόσο η web έκδοση όσο και η εφαρμογή για το Android (για συσκευές με 4.1 ή νεότερη έκδοση) ή iOS (με το 7 ή νεότερη έκδοση) θυμίζει το Android 5.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: