Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΚΛΗΡΩΣΗ] Κερδίστε Προσκλήσεις Για Το Google Inbox Και Το Ello

Διαγωνισμός Inbox - Ello

Ενημέρωση: Οι τυχεροί ανακοινώθηκαν και οι προσκλήσεις στάλθηκαν! Επειδή υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες προσκλήσεις για το Ello, οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει στέλνοντας email στο info@techcommunity.gr.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση από τους πρώτους στο νέο Google Inbox και στο ξεχωριστό κοινωνικό δίκτυο Ello; Ευτυχώς καταφέραμε να βρούμε κάποιες προσκλήσεις και στα δύο και τις βάζουμε σε κλήρωση για εσάς!

Συγκεκριμένα έχουμε 3 προσκλήσεις για το Google Inbox και 10 για το Ello. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα και το email σας στη παρακάτω φόρμα, να πατήστε «Πάρτε μέρος τώρα» και εκεί να απαντήσετε αν θέλετε τη πρόσκληση για το Inbox ή το Ello. Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει πρόβλημα στη παρακάτω εφαρμογή, απλά συμπληρώστε τα ίδια στοιχεία (όνομα, email και την υπηρεσία) στη φόρμα σχολίων στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε δημοσίευση.

Με το τέλος του διαγωνισμού στις 21 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει η κλήρωση (μέσω του random.org) και οι πρώτοι 3 τυχεροί που θα ζητήσουν πρόσκληση στο Inbox θα είναι και αυτοί που θα τις λάβουν. Οι υπόλοιποι θα λάβουν προσκλήσεις στο Ello. Καλή σας τύχη!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: