Η Google Δοκιμάζει Μία Εντελώς Ανανεωμένη Έκδοση Του Gmail

Η Google Δοκιμάζει Μία Εντελώς Ανανεωμένη Έκδοση Του Gmail

Η Google ετοιμάζει μία εντελώς ανανεωμένη έκδοση για το Gmail που δεν θυμίζει πουθενά αυτό που γνωρίζουμε τώρα. Σύμφωνα με το Geek, η Google έστειλε προσκλήσεις σε μια μικρή ομάδα ατόμων για να δοκιμάσουν το ανανεωμένο interface.

Το ανανεωμένο Gmail για υπολογιστές οπτικά είναι ίδιο με την ανανεωμένη έκδοση του Gmail για Android. Η εταιρία επιμένει να χρησιμοποιεί τον επίπεδο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, έτσι διάφορα πράγματα που υπάρχουν στην τωρινή έκδοση της υπηρεσίας με τη νέα εμφάνιση έχουν αφαιρεθεί (πχ πλαϊνή στήλη, θέματα) – όλα είναι τακτοποιημένα και δεν υπάρχει πολλά-πολλά.

Με τη σύνδεσή του στην υπηρεσία, ο χρήστης βλέπει τα emails ταξινομημένα ανά ημέρα και κατηγοριοποιημένα στις κατηγορίες Ταξίδια (νέο), Αγορές (νέο), Οικονομικά (νέο), Κοινωνικά, Διαφημιστικά, Ενημερωτικά και Forums. Τα κουμπιά σύνθεσης ενός email και κάποια άλλα έχουν επανατοποθετηθεί στο δεξί κάτω μέρος της οθόνης. Επίσης, τα αστεράκια στα μηνύματα (stars) έγιναν καρφίτσες (pins) και όποια μηνύματα έχουν καρφιτσωθεί μένουν στη κορυφή της λίστας. Τέλος, προστέθηκε ένα ακόμα χαρακτηριστικό: υπενθυμίσεις. Πλέον θα μπορείς να πεις στο Gmail πότε να σε ειδοποιήσει για να απαντήσεις σε ένα email.

Οι εταιρίες συχνά ανανεώνουν τις υπηρεσίες τους αλλά κάποιες φορές τις ανανεωμένες εκδόσεις ποτέ δεν τις βλέπουμε. Το ίδιο ισχύει και για τώρα όμως πιστεύουμε το νέο design να λανσαριστεί κανονικά μέσα στο έτος.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.