Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Δίνει Τέλος Στο QuickOffice

Η Google δίνει και επίσημα τέλος στη σουίτα επεξεργασίας εγγράφων QuickOffice. Η Google την εξαγόρασε τον Ιούνιο του 2012 αλλά τώρα την αποσύρει. Ο λόγος της απόσυρσης είναι προφανής: η εταιρία έχει πλέον κυκλοφορήσει τα δικά της προγράμματα επεξεργασίας εγγράφων (Google Docs, Sheets και Slides) για φορητές συσκευές και έτσι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να παρέχει το QuickOffice.

Το QuickOffice υπήρχε στην αγορά εδώ και χρόνια. Δημιουργήθηκε το 2002, πριν δημιουργηθεί κάποια από τις πλατφόρμες κινητών που κυριαρχούν σήμερα, και έγινε τόσο γνωστό ώστε να το εξαγοράσει η Google. Μετά την εξαγορά η εταιρία το έκανε δωρεάν λογισμικό ώστε όλοι να μπορούν να το κατεβάσουν. Ένα από τα δυνατότερα στοιχεία της σουίτας ήταν η δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων του Office της Microsoft, όμως με την ενσωμάτωση και αυτής της λειτουργίας στις προτάσεις της Google, η Google θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του QuickOffice και για αυτό το λόγο ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα το αποσύρει από τα καταστήματα Play Store για Android και App Store για iOS.

Οι χρήστες θα μπορούν ακόμα να το χρησιμοποιούν, αλλά νέα χαρακτηριστικά δεν θα προστίθενται.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: