Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Λανσάρει Το YouTube Gaming

YouTube Gaming

Η Google λάνσαρε τη νέα υπηρεσία YouTube Gaming που ανακοίνωσε σχεδόν ένα μήνα πριν. Στο YouTube Gaming οι gamers μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανές αναμεταδόσεις από gamers που παίζουν διάφορα παιχνίδια (είτε διάσημα είτε όχι), μπορούν να δουν επαναλήψεις και να περιηγηθούν σε διάφορα παιχνίδια ή κανάλια για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα βίντεο. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής σε κάποιο κανάλι, υποστηρίζεται το streaming των παιχνιδιών στα 60 fps και άλλες δυνατότητες του YouTube (όπως like, προσθήκη στα αγαπημένα και σχόλια).

Το YouTube Gaming ουσιαστικά είναι μια έκδοση του YouTube με διαφορετικό γραφικό περιβάλλον (με Material Design) και κάποιες έξτρα δυνατότητες για ευκολότερη αναζήτηση βίντεο παιχνιδιών. Με αυτό το τρόπο η Google θέλει να ανταγωνιστεί το Twitch που δεν κατάφερε να εξαγοράσει κάποτε. Μπορείτε να μπείτε σε αυτό μέσω του gaming.youtube.com και μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android και iOS.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: