Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Calico: Η Νέα Εταιρία Google Για Να Μας Βοηθήσει Να Ζήσουμε Περισσότερο

Google Calico web

Σε ένα διαφορετικό και πολύ σημαντικό project αποφάσισε να δουλέψει η Google, με θέμα αυτού να είναι η υγεία και όχι η τεχνολογία.

Για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε την δημιουργία μιας νέας εταιρείας με την ονομασία Calico. Σύμφωνα με τον Larry Page (συνιδρυτής της Google), στόχος είναι να βρεθούν λύσεις στις συνηθέστερες αιτίες θανάτου, όπως είναι τα γηρατειά και διάφορες ασθένειες, μεγαλώνοντας έτσι τον μέσο όρο ζωής των ανθρώπων.

Αξιοσημείωτο είναι η συνεργασία με την Apple, αφού ο Arthur Levinson -πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Apple και της Genetech- αναλαμβάνει ως CEO της Calico και ο Tim Cook, ο CEO της Apple, δήλωσε την υποστήριξή του.

Δεν μένει να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: