Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Ετοιμάζει Δυνατότητα Βίντεο-κλήσης Με Γιατρούς

Google

Αρρωστήσατε ποτέ και ψάξατε στο Google για τα συμπτώματα και τη θεραπεία; Τώρα η Google θέλει να βοηθήσει τους χρήστες της εμφανίζοντας τη δυνατότητα για βίντεο-κλήση με πραγματικούς γιατρούς.

Η επερχόμενη αυτή υπηρεσία αποκαλύφθηκε από έναν χρήστη που μοιράστηκε στο Reddit μια εικόνα-screenshot όπου φαίνεται να έψαξε για πόνο στο γόνατο. Μέσα στο αποτελέσματα υπήρχε μια κάρτα στην οποία έγραφε «Μιλήστε με έναν γιατρό τώρα.» Στις πληροφορίες της κάρτας, το Google εξηγούσε πως πρόκειται για μια περιορισμένη δοκιμαστική περίοδο του χαρακτηριστικού και ότι τη περίοδο αυτή δεν χρεώνει τον χρήστη.

Με την αποκάλυψη της είδησης ένας εκπρόσωπος της εταιρίας επικοινώνησε με το Gizmodo, επαληθεύοντας την. Ο εκπρόσωπος είπε:

«When you’re searching for basic health information — from conditions like insomnia or food poisoning — our goal is provide you with the most helpful information available. We’re trying this new feature to see if it’s useful to people.»

Σύμφωνα με το Engadget, η υπηρεσία θα είναι μέρος της πλατφόρμας Google Helpouts. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται αποκλειστικά για βίντεο-κλήσεις. Όπως λέει και το Google, αυτή τη στιγμή η εταιρία καλύπτει τα έξοδα των γιατρών (άρα είναι δωρεάν για το χρήστη) και αργότερα λογικά θα χρεώνουν ανά ‘επίσκεψη’ τον ασθενή.

Google - Talk with a doctor

Μοιράσου το με τους φίλους σου: