Η Google Κάνει Το Android Καλύτερο Ανανεώνοντας Τους Κανόνες Του Play Store

Η Google Κάνει Το Android Καλύτερο Ανανεώνοντας Τους Κανόνες Του Play Store

Το Android έχει τη κακή φήμη μιας χαοτικής πλατφόρμας, αλλά με τους ανανεωμένους όρους για το Play Store, η Google θα το κάνει ένα καλύτερο μέρος.

Με τους νέους όρους για τους προγραμματιστές, όσοι ανεβάζουν εφαρμογές που περιλαμβάνουν εικόνες με σέξι κορίτσια και ανάλογο περιεχόμενο δεν θα επιτρέπεται η δημοσίευσή τους στο κατάστημα, ενώ όσες υπάρχουν ήδη θα αφαιρεθούν. Με αυτό το τρόπο η Google εξασφαλίζει ότι άτομα κάθε ηλικίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κατάστημά της. Όσοι εξακολουθούν να θέλουν να βλέπουν τέτοιες φωτογραφίες προφανώς και θα πρέπει να ψάξουν σε άλλα καταστήματα εφαρμογών ή στο… Google.

Επιπρόσθετα, με τη νέα πολιτική της Google για το Play Store στο Android απαγορεύει ρητά τη προώθηση εφαρμογών μέσω διαφημίσεων. Με τις αλλαγές οι προγραμματιστές δεν μπορούν να φτιάχνουν εφαρμογές που τρέχουν αυτόκλητες προσφορές μέσω SMS, προωθούνται μέσω διαφημίσεις σε ιστοσελίδες και δημιουργούν συντομεύσεις στην αρχική που μεταβαίνουν στο κατάστημα χωρίς ο χρήστης να το θέλει. Πόσες φορές δεν έχουμε δει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες ή εφαρμογές που λένε ότι το κινητό μας έχει ιό και αν τις πατήσουμε μας πηγαίνουν στο Play; Πλέον αυτό θα αποτελεί παρελθόν.

Η Google φαίνεται ότι προσπαθεί να χτίσει μια κλειστή πλατφόρμα και μέχρι τώρα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.