Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρωτότυπο Google Nexus 5 Σε 7-Λεπτο Βίντεο

Google Nexus 5 Leak Video

Οι διαρροές για το Google Nexus 5 που κατασκευάζει η LG δεν λένε να σταματήσουν, με τη τελευταία να πρόκειται για hands-on βίντεο σε πρωτότυπο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι το τελικό που θα κυκλοφορήσει, και πρόκειται να γίνουν μικροδιαφορές, όπως θα προστεθεί ένα μεγάλο «nexus» στο πίσω μέρος.

Στο βίντεο δεν αποκαλύπτονται πολλά νέα πράγματα, όμως φαίνεται το κινητό πως θα είναι, σε ένα μεγάλο βαθμό τουλάχιστον. Επιπλέον τρέχει το Android 4.4 KitKat, όμως και αυτό είναι σε αρχικά στάδια, και ενώ βλέπουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του, άλλα δεν έχουν ενσωματωθεί σε αυτή την έκδοση που τρέχει το συγκεκριμένο πρωτότυπο Google Nexus 5. Πολλά χαρακτηριστικά του 4.4 μπορείς να τα δεις εδώ.

Μπορείς να δεις το βίντεο παρακάτω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: