Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Nexus 6 Θα Είναι Μια Οικονομικότερη Έκδοση Του LG G3

Google Nexus 5 hands-on

Google και LG συνεχίζουν την συνεργασία τους και το 2014 έχοντας να ανακοινώσουν, όπως φημολογείται, το Google Nexus 6 και το Google smartwatch. Και τα δύο τα σχεδιάζει και κατασκευάζει η κορεάτικη εταιρία.

Το Gizmodo.de αναφέρει ότι μια πηγή ισχυρίζεται πως το Nexus 6 θα είναι μια «ελαφριά» έκδοση του LG G3, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι η ναυαρχίδα της LG θα είναι καλύτερη από το Nexus smartphone και συνάμα πιο εντυπωσιακή. Αυτό βέβαια δεν θα έπρεπε να εκπλήξει, μιας και τα LG G2 και Nexus 5 μεταξύ τους δεν έχουν τεράστιες διαφορές με το δεύτερο να αποσπάει σίγουρα ένα μέρος από τις πωλήσεις του G2. Οι Κορεάτες δεν θα το θέλουν αυτό γιατί δεν τους βοηθάει να χτίσουν το δικό τους όνομα και να ανταγωνιστούν τα Galaxy S.

Αν και καμία φωτογραφία δεν διέρρευσε από τις παραπάνω πολυ-αναμενόμενες ναυαρχίδες, οι διαρροές δεν σταματούν εδώ. Πληροφορίες για το Google Nexus Smartwatch επιβεβαιώνουν πως η LG θα είναι η κατασκευάστρια του ρολογιού και η οποία δουλεύει σκληρά για να το έχει έτοιμο όσο πιο σύντομα μπορεί. Δυστυχώς και πάλι δεν έχουμε φωτογραφίες, ούτε επιβεβαιωμένο όνομα, ούτε επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά, ούτε τίποτα…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: