Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Nexus S, Σύντομα στα καταστήματα Vodafone


Η Ελλάδα βρίσκεται στην λίστα της Vodafone με 24 χώρες στις οποίες θα παρέχει το νέο κινητό της Google, Nexus S. Η τιμή του Nexus είναι στα 579 € (συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. 23%), με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυστυχώς η ημερομηνίας κυκλοφορίας του κινητού είναι ακόμα άγνωστη, αλλά η Vodafone μας υπόσχεται ότι βγει στα ράφια των καταστημάτων της σύντομα.

Για να προχωρήσετε στην προ-παραγγελία μπείτε εδώ.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου της ανακοίνωσης του Google Nexus S.

Το NEXUS S σύντομα στα καταστήματα VODAFONE

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα ότι σύντομα θα διαθέτει το νέο Nexus S™ μέσα από τα καταστήματά της σε όλη Ελλάδα. Το Nexus S, αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο παγκοσμίως με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™ για smartphone, γνωστή ως “Gingerbread”, την ισχυρή τεχνολογία της Google™, αλλά και τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά της Samsung.

Ο κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από τα καταστήματά μας σύντομα θα διαθέσουμε το Nexus S της Google. Στη Vodafone συνεργαζόμαστε στενά με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κλάδο, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας, μία πλήρη σειρά με τα πρωτοπόρα και πιο εξελιγμένα smartphones, τα οποία περιλαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και μοναδική εμπειρία χρήσης».

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, κ. Kevin Lee, δήλωσε: «Στο Nexus S, η Samsung συνδυάζει το καλύτερο hardware και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατηγορία του, μαζί με τα εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά και τη χρηστική εμπειρία της πλατφόρμας Android. Το Nexus S δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία κινητής επικοινωνίας, ταχύτερο multimedia περιεχόμενο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία».
Η Vodafone θα διαθέσει το Nexus S μέσω των καταστημάτων Vodafone σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από σήμερα, να παραγγείλουν και να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το δικό τους Nexus S, είτε μέσω της σελίδας www.vodafone.gr, είτε μέσα από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: pestaola.gr

Μοιράσου το με τους φίλους σου: