Το Επόμενο Google Nexus Τablet Ίσως Είναι Από Την HTC

Το Επόμενο Google Nexus Τablet Ίσως Είναι Από Την HTC

Στα ταϊβανέζικα μέσα ενημέρωσης κυκλοφορεί η φήμη ότι η HTC κέρδισε τη μάχη και θα είναι αυτή που θα κυκλοφορήσει το επόμενο Google Nexus tablet! Το πρώτο Nexus smartphone (Nexus One) είχε κατασκευαστεί από την HTC και αν οι φήμες είναι σωστές, τώρα ετοιμάζει και ένα κορυφαίο Google Nexus tablet το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 3ο τρίμηνο του έτους.

Το υποτιθέμενο κορυφαίο Google Nexus tablet από την HTC ούτε επιβεβαιώθηκε ούτε απορρίφθηκε από την εταιρία η οποία έστειλε την κλασική απάντηση του τύπου «δεν σχολιάζουμε φήμες». Η HTC είχε προσπαθήσει πιο παλιά να πουλήσει τα Flyer (αυτό στη φωτογραφία) και Jetstream (tablet μόνο για τις ΗΠΑ) αλλά δεν απέδωσαν καρπούς και η εταιρία τα απέσυρε έχοντας χαμηλές πωλήσεις.

Η Google άφησε το 2013 να περάσει χωρίς να κυκλοφορήσει 10-ιντσο Google Nexus tablet και φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά του. Να θυμίσουμε ότι αναμένεται να δούμε και ένα Google Nexus tablet που θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Intel και θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Nexus 8 Με Intel Επεξεργαστή Έρχεται Μέσα Στο Έτος

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.